top of page

VERZENDBELEID

Met de onderstaande kan je betalen bij Coco & Lili. 
 

IDeal
Meteen betalen via jouw bank app of via een reader. 

Paypal
Betalen met je Paypal via je paypal account of de gekoppelde rekening.
 

Creditcard
Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (staat vaak op de achterkant van je kaart) en eventueel een extra wachtwoord in. Mocht je items retour sturen dan wordt het bedrag hiervan binnen zes weken op je creditcard teruggestort.

Betaling mislukt?

Vervelend! Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?
 

 • Check je eigen bankafschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven

 • Twijfel je nog steeds? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen voor jou kijken of de betaling goed is doorgekomen

Weet je eigenlijk al zeker dat je betaling niet goed is doorgekomen? Dan is je bestelling ook niet geplaatst. Dit betekent dat je je bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw een betaling moet uitvoeren.

 

RETOUREN & RUILEN

 

COCO & LILI geeft altijd 14 dagen bedenktijd.

Let op: Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen, na ontvangst van de retour, kan duren voor het verschuldigde bedrag naar jou is terug gestort 

Retour adres: COCO&LILI, STOPPELLAND 37, 7641KM WIERDEN
 

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.

  • De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.

  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.

  • Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.

  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

  • Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houdt er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

  • Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een andere maat of kleur? Dan kun je een nieuwe order plaatsen. Heb je gebruik gemaakt van een kortingscode en werkt deze code niet meer? Dan kun je hier helaas geen gebruik meer van maken. Gelukkig hebben we vaker kortingsacties, dus houd onze website in de gaten!

Verzenden

Bij een minimale besteding van €75,- zijn de verzendkosten gratis. Bij bestellingen en retouren onder de €75,- rekenen wij een kleine bijdrage van €5,-


Momenteel hanteren wij levertijden van 1 tot 3 werkdagen. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen. Bestellingen die op Zaterdag, Zondag of Maandag geplaatst worden, verzenden wij op Dinsdag. 
 

Bestellingen die op dinsdag/woensdag/donderdag/vrijdag worden geplaatst verzenden wij de volgende dag.


Afhalen is niet mogelijk.

 


 


 

bottom of page